Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Trvalé odhlášení z evidence.......

o Navštíveno 770x o
o 07.09.2009, 15:06 | Zephyr
Takže se s vámi podělím o vlastní zkušenost:

Pro tento úkon mi stačilo následující:

1:Velký + malý TP
2:RZ
3:Formulář žádosti
4:Čestné prohlášení že vozidlo zmněnilo způsob využití (já jsem uvedl že z něj mám sklad ND)
5:Fotka, že je vozidlo na mém pozemku (já jsem dal fotku auta v garáži, kde bylo i vidět ČP)

Po 5 minutách a obřadném přestřižení značek jsem měl auto odhlášené i bez eko likvidace.

o 07.09.2009, 15:10 | maiky46
to je mazec já takhe zkusim fačko u nás , snad to pude
o 07.09.2009, 15:15 | píďa363
v Žamberku by to nešlo i kdybych dokázal že z toho mám na zahradě květináč na skalničky.
o 07.09.2009, 15:36 | DaveF
potvrzuju...i bez fotek, jen prohlášení

ale má to logiku, auto je tvůj majetek, takže by tě neměl nikdo nutit jej provozovat a platit pojištění, případně nechat zlikvidovat - pokud je tedy na soukromém pozemku
o 07.09.2009, 18:50 | Pepíno_Honda
v Liberci ani náhodou....
1. výpis z katastru, že to máš na vlastním pozemku
2. doklad o likvidaci všech věcí z auta / motor-oleje, pneu, skla, plasty apod.
3. samozřejmě fota atd.....

když jsem se ptal, že si to chci nechat na zahradě do věku, kdy z auta bude veterán, tak mi nebyli schopni říct, jak toto udělat.....

jinak v CL to lze přesně jak popisuje Zephyr
o 07.09.2009, 18:51 | fredh
po mě foto nechtěli vůbec.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3251 sekund.